keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Miniloma Suomessa

Tulimme juhannuksen sateiksi Suomeen. Katsomaan kotia, tapaamaan sukulaisia ja ystäviä. Puutarhassa ruoho oli leikattu ja kärhöt olivat kasvaneet. Sekin, joka näytti aivan kuolleelta lähtiessäni. Ennen kuin lähdin Tanskaan, heittelin kasveille kanankakkaa. Ohikulkijoiden kiusaksikin. Kukkapenkki aivan rehenteli. Se oli saanut vettä ja lannoitetta. Ja nyt lopulta aurinkoakin ja lämpöä. Samoin kuin kärhötkin. Pienessä kirsikkapuussa on jo paljon raakileita. Saa nähdä onko lopulta marjoja, tässä kun asustelee paljon räkättirastaita. On mukavaa puuhailla puutarhassa. Se on onneksi niin helppohoitoinen, ettei paljoa hoitoa tarvitse, kunhan ruoho tulee leikattua. Onneksi meillä on ensiluokkainen puutarhuri (nälkä- tai autopalkalla) töissä.
Lapset ovat tallella, töissä ja voivat hyvin.
Huomenna torstaina lennetään sitten takaisin toiseen kotiin. Jotenkin on ikävä sinne.Tässä on kuvia kärhöistämme viime kesältä. Kamera on kyllä nytkin mukana, mutta ei piuha, jonka avulla kuvat saisi tietokoneelle...

2 kommenttia:

  1. Kaunis kärhökollaasi. Hyvää matkaa sitten vaan. Odotellaan täällä taas raporttejasi, niitä on kiva lukea.

    VastaaPoista
  2. sitä ollaan sitten jo kahden kodin loukussa....toisessa ikävä toiseen. Mutta onneksi matka ei ole kamalan pitkä niin pääsee näppärästi liikkumaan ees taas.
    Kauniit kärhöt!

    VastaaPoista